18 års erfaring

Professionel service

 Gratis lånebil ved forsikringsskade

Opretning af buler på din bil​

​Er du så uheldig at have en bil, der har fået en bule? Hos Karrosseri Experten tilbyder vi opretning af buler i alle former og størrelser. Det er noget, vi har stor erfaring med, så du kan trygt overlade din bil til os.

Vi holder til i Gentofte, men vores kunder henvender sig også fra Lyngby, Taarbæk, Gladsaxe og nærliggende områder. Kom med din bulede bil - så giver vi den førstehjælp.

Vi kan også foretage omlakering af bil

Det er aldrig sjovt at få buler i bilen, og for mange er det noget, der skal repareres hurtigst muligt. Skal du have foretaget opretning af buler, vil den udbedrede skade ofte kræve en omlakering. Det er der også råd for, her hos os tilbyder vi nemlig både udretning af buler og efterfølgende omlakering af bil, så bilen er så god som ny igen, når den er færdig på vores værksted.

Vi hjælper også med autolakering

Vi har en fast samarbejdspartner, der kan autolakere din bil for dig. Således får du både rettet din bule ud og lakeret din bil i samme omgang hos os. Det fungerer således:

  • Bilen skilles ad, og skaden udbedres
  • Bilen lakeres hos vores faste samarbejdspartner
  • Derefter får vi bilen retur, hvorefter den samles

Er det en service, du ønsker, skal du endelig sige til. Så finder vi en god, samlet pris.​

Størrelsen er ikke afgørende for opretning af buler

Vi udfører alt inden for opretning af buler - uanset størrelse. Derfor kan du komme til os med både små og større skader på din bil, og så klarer vi det for dig.

Jo hurtigere du henvender dig, jo hurtigere kan din bil komme på vejene igen - helt uden buler, og måske endda med en ny, flot lakering.

Skal vi hjælpe din bil på højkant igen?

Ønsker du at vide mere om vores ydelser, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@karrosseriexperten.dk eller 39 30 28 20. Så tager vi en uforpligtende snak om din bils skader, og finder et godt tilbud til dig. 

Vi ser frem til at gøre din bil så god som ny!

Kontakt Karrosseri Experten

Lagergårdsvej 23A
2820 Gentofte 

(Kig efter Indgang A med rødt skilt i starten af bygning fra vejen af)​

Tlf.: 39 30 28 20

E-mail: info@karrosseriexperten.dk 


CVR: 40306684

Bliv ringet op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt