18 års erfaring

Professionel service

 Gratis lånebil ved forsikringsskade

​Rudeskift – når du skal bruge en ny bilrude

​Er det blevet tid til et rudeskift? Vi kan stå for enhver form for udskiftning af bilruder til både private og erhverv. Karrosseri Experten udfører hurtigt og effektivt rudeskift, når uheldet er ude. Vores værksted ligger i Gentofte, men vi modtager også kunder fra fx Lyngby, Taarbæk og Gladsaxe. Kom forbi med dit køretøj, så ser vi, hvad vi kan tilbyde dig og din bil.

Derfor er udskiftning af forrude nødvendig

Når det bliver nødvendigt at foretage en udskiftning af bilruder, er det typisk, fordi ruden er blevet ramt af et stenslag. Det kan få ruden til at slå revner, hvilket både kan være til stor gene, men også være farligt for både dig og dine medtrafikanter. Det er ulovligt at køre med en revne i synsfeltet, så sørg for at få den skiftet ud hurtigst muligt hos en professionel – du kan fx vælge vores værksted, hvor vi har mange års erfaring med udskiftning af forrude. Vi har en billig og effektiv service, som sparer tid og penge.

18 års erfaring med rudeskift

Vi har stor erfaring med både at foretage skiftning af forrude, men også skift af alle andre ruder i bilen. Hvis du vælger vores værksted, kan du være sikker på at opnå det bedste resultatet hver gang - endda hurtigt og effektivt. Vi kan klare rudeskift på en enkelt dag. Hvis vi har en aftale, og du kommer med bilen inden klokken 9.00, så vil din bil være klar igen til fyraften.

Kontakt os i dag og få et tilbud

Som sagt er det vigtigt at reagere hurtigt på noget som stenslag, men mange andre typer skader, især på forruden, kan være generende. Har du spørgsmål til vores ydelser og priser, eller skal vi lave en aftale om rudeskift, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret: 39 30 28 20 eller sende en e-mail til info@karrosseriexperten.dk.​

Kontakt Karrosseri Experten

Lagergårdsvej 23A
2820 Gentofte 

(Kig efter Indgang A med rødt skilt i starten af bygning fra vejen af)​

Tlf.: 39 30 28 20

E-mail: info@karrosseriexperten.dk 


CVR: 40306684

Bliv ringet op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt