18 års erfaring

Professionel service

 Gratis lånebil ved forsikringsskade

​Rustarbejde – sæt bilen godt i stand

Har du opdaget en rustskade på din bil – og vil du gerne slippe af med den forbandede rust? Overlad trygt rustarbejdet til vores professionelle værksted. Vi har 18 års erfaring indenfor faget og kan derfor klare enhver form for rustarbejde på bil. Vi udbedrer rustskader for både private og erhverv, og kan håndtere opgaver af alle størrelser.

Vores værksted er beliggende i Gentofte, så vi modtager hyppigst kunder herfra eller fra områderne omkring Lyngby, Taarbæk og Gladsaxe. Du er altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak, når du vil have udført rustarbejde.

Rustarbejde udføres hurtigt og effektivt

  • Først skæres rusten af
  • Efterfølgende renses køretøjet
  • Herefter bliver der svejset nyt på
  • Hvis du ønsker det, kan der efterfølgende tilknyttes en maler​

​Hvad koster rustarbejde?

Fordelen ved at vælge Karrosseri Experten er, at vi har 18 års erfaring i branchen. Vi kan hurtigt vurdere, hvad udbedringen ca. vil koste. Uanset hvilken type reparation, der skal udføres, så kan du altid komme forbi vores værksted til en uforpligtende snak, så vil vi give dig en idé om en pris på rustarbejde på din bil.

Kontakt os, når du skal have udført rustarbejde på bil

Du kan med ro i maven overlade din bil til os, for vi har med vores 18 år inden for faget oplevet lidt og hvert. Rustarbejde er ikke et lille projekt, men vi arbejder så effektivt som muligt og sørger for, at du får din bil tilbage i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand igen. Har du spørgsmål til rustarbejde, eller vores øvrige ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte os, enten på telefon 39 30 28 20 eller ved at skrive en e-mail info@karrosseriexperten.dk

Vi har også en kontaktformular her på siden, som du med fordel kan benytte dig af. Når du har foretaget din henvendelse, vender vi hurtigst muligt tilbage.

Kontakt Karrosseri Experten

Lagergårdsvej 23
2820 Gentofte 

Find vej til værkstedet


Tlf.: 39 30 28 20

E-mail: info@karrosseriexperten.dk 


CVR: 40306684

Bliv ringet op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt