​Få udført karrosseriarbejde på professionelt skadecenter

Er uheldet ude med din bil, kan du med fordel vælge et skadecenter, der kan udbedre din bilskade. Karrosseri Experten hjælper både private og erhverv med professionelt udført karosseriarbejde.

Vores kunder henvender sig fra Gentofte, Lyngby, Taarbæk og Gladsaxe, så befinder du dig her eller i nærområderne, skal du ikke tøve med at henvende dig til vores skadecenter for kyndig hjælp. Vi ser frem til at dele vores bilekspertise med dig.

Skade på bil - det fikser vi

Vi udfører både små og store skader på din bil, og vi har i årenes løb prøvet det meste - derfor er der ikke opgaver, vi ikke tager ind. Vi tager alle udfordringer med skade på bil.

Vi udbedrer både små og store skader på bil. De ydelser, vores skadecenter hyppigst udfører på bilens karosseri, er:​

Vi udfører kun svejseskader efter bilfabrikanternes reparations vejledninger som sikre at din bil er lavet ordentligt og i sikker stand igen. 

​Vi udfører desuden kun reparationer med brug af originale reservedele - det fortjener din bil. Dog kan det sagtens være, at din forsikring kræver, vi benytter andre reservedele, og det er vi selvfølgelig nødt til at overholde. Vi udfører aldrig reparationer uden at informere dig om processen først.

​På vores skadecenter kan du føle dig tryg

Det er vigtigt for os, at vi er et skadecenter, hvor vores kunder føler sig trygge ved at få udbedret deres bilskade. Derfor er der også garanti på alle de udbedringer, vi udfører, og det er din sikkerhed for godt udført arbejde.

Vi ville slet ikke kunne eksistere som skadecenter, hvis vores kunder ikke altid var tilfredse med vores arbejde, så det er selvfølgelig vores ypperste fokus, at du går glad herfra.

Har du fået skade på bil, får du selvfølgelig en lånebil stillet til rådighed, mens vi udfører karosseriarbejdet. De færreste kan undvære deres bil.

Kontakt os for et godt tilbud på karosseriarbejde

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig, og hvad vores service koster? Så skal du ikke tøve med at henvende dig på info@karrosseriexperten.dk eller ringe til os på telefon 60 19 84 35.

Når vi kender omfanget af bilskaden, kan vi udarbejde et godt tilbud til dig og reparere din bil på professionel vis. 

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Kontakt Karrosseri Experten

Lagergårdsvej 23
2820 Gentofte 

Find vej til værkstedet


Tlf.: 60 19 84 35
E-mail: info@karrosseriexperten.dk 


CVR: 40306684

Bliv ringet op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt